top of page

Algemene voorwaarden

MaMa's nonna's
MaMa's nonna's
MaMa's nonna's
MaMa's nonna's

Bezorgkosten

1. Binnen Zwolle bezorgen wij vanaf €50,00 gratis, onder dit bedrag rekenen wij voor het bezorgen een kleine vergoeding van €4,00.
2. Buiten Zwolle rekenen we €0,39 p/km met een minimum van € 4,00.
3. Bezorgkosten per km worden gedeclareerd vanaf bereiding locatie tot bezorgadres en weer terug.

 

Annuleringsvoorwaarden

1. Bij annulering tot veertien dagen vóór het overeengekomen tijdstip van levering worden er geen kosten aan de klant in rekening gebracht voor factuurbedragen tot en met € 500. Voor opdrachten met een factuurbedrag van boven de €500,- zie punt 4.
2. Bij annulering tot 48 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zal MaMa’s deli 50% van het factuurbedrag factureren.
3. Bij annulering binnen 48 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zal MaMa’s deli factureren alsof de opdracht is uitgevoerd.
4. Na bevestiging van een opdracht met een factuurbedrag van boven de €500,- incl. btw brengen wij bij annuleren 10% van het factuurbedrag in rekening.

Huur van voorwerpen

1. Bij schade of breuk dat is toegebracht aan materialen in bruikleen, worden kosten in rekening gebracht.
2. MaMa’s deli stelt zich niet aansprakelijk voor het niet juist bedienen of juist gebruiken van materiaal.

Betalen (particulier)

1. De betreffende MaMa’s deli factuur dient 2 dagen voor het overeengekomen tijdstip van levering te worden voldaan door bankoverschrijving.
2. Bij een totaalbedrag tot €500 vraagt MaMa’s deli een aanbetaling van 25%. Dit dient bij de bevestiging van de factuur te worden overgemaakt.
3. Bij een totaalbedrag van €500 of meer vraagt MaMa’s deli een aanbetaling van 40%. Dit dient bij de bevestiging van de factuur te worden overgemaakt. 

Betalen (zakelijk)

1. De betreffende MaMa’s deli factuur dient 5 werkdagen na datum van levering te worden voldaan door bankoverschrijving.

2. Bij een totaalbedrag van € 2.500 of meer vraagt MaMa’s deli een aanbetaling van 40%. Dit dient bij de bevestiging van de factuur te worden overgemaakt.

Prijsopgave

1. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 9% of 21% BTW. Tenzij anders vermeld.

Aansprakelijkheid

1. MaMa’s deli werkt via de HACCP norm. Na aflevering van voedsel is de klant zelf verantwoordelijk voor de juiste omgang hiermee.
2. MaMa’s deli zal zeer zorgvuldig met speciale wensen/allergieën omgaan maar stelt zich hiervoor niet aansprakelijk.

Grotendeels alles wat MaMa’s deli maakt is huisgemaakt en handgemaakt, hierdoor is de mogelijkheid dat de bestelde producten afwijken qua zicht van de foto’s die MaMa’s deli op haar website, Facebook en Instagram plaatst. Ook houden wij rekening met seizoensgebonden producten, hierdoor zijn er wisselingen in de samenstellingen mogelijk.

MaMa's nonna's
MaMa's nonna's
MaMa's nonna's
MaMa's nonna's
bottom of page